top of page

OPZOEKEN VAN VERSTOPTE SEPTISCHE PUTTEN

Opzoeken van putten

Wat als het ècht even niet meezit?

Het toilet loopt niet meer af omwille van een volle septische put, en bij overmaat van ramp heb je geen idee waar ergens onder de grond deze put zich ook al weer bevindt? Je bent niet alleen!

Op zulke momenten bel je Riobel! 

Wij kunnen in één interventie zowel de septische put lokaliseren door middel van camera en zender, de put voor je openen, als de put ruimen en reinigen. Dit allemaal dankzij de super efficiënte combinatie van de ontstoppingsunit, waarin zich altijd een camera en zender bevinden, met een zuigunit waarin we tot 2000L aan septisch materiaal kunnen zuigen (genoeg voor 1 particuliere septische put).

Dit geldt trouwens niet alleen voor septische putten, maar ook voor regenwaterputten en sifonputten.

Sifonputten vullen zich namelijk met zeep- en vetafval. Wanneer deze put vol komt te zitten, zul je merken dat de sanitaire afvoeren niet meer aflopen.

Wanneer alles weer netjes afloopt zoals het hoort, kan je bovendien ook informatie bekomen bij onze technieker in verband met het ophogen van je put met een geschikt putdeksel, zodat in de toekomst alles vlot bereikbaar is mocht het nodig zijn. Ook hiermee zijn we je graag van dienst.

Maak snel een afspraak

Bedankt voor uw bericht!

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG. WIJ STAAN ALTIJD PARAAT!

bottom of page