top of page

UITVOEREN VAN RIOLERINGSWERKEN

Rioleringswerken

Om de cirkel van onze dienstverlening helemaal rond te maken heeft Riobel zijn eigen gespecialiseerd team ter beschikking voor het uitvoeren van rioleringswerken.

Het scenario stelt zich wel vaker:

“Kunnen jullie onze afvoer ontstoppen?” JA!

“Kunnen jullie controleren waarom onze afvoer verstopt geraakt?” JA!

Door gebruik van onze camera apparatuur kunnen wij de afvoer inspecteren. Soms is een verstopping namelijk te wijten aan een breuk of verzakking in de afvoer, waardoor de afvalstroom strop komt te zitten. We kunnen in dergelijke gevallen de opstopping wel verhelpen, maar dat is slechts een tijdelijke oplossing. Door het structurele probleem aan de afvoer zal de verstopping ongetwijfeld blijven terugkomen.

“Kunnen jullie onze afvoer dan ook herstellen?” JA! 

Daarvoor hoef je dus niet op zoek te gaan naar een nieuwe aannemer! Onze technieker ter plaatse beschikt op dat moment reeds over alle informatie met betrekking tot het probleem. Op kantoor zorgen wij voor een prijsraming om het probleem op te lossen, en bij goedkeuring van deze raming zorgen wij intern voor een vlotte overdracht van de informatie naar de bestekploeg, zodat zij exact weten wat hen te doen staat.

Omdat deze vraag zo frequent terugkwam hebben wij ons uitgerust met alle nodige materialen om op een professionele manier uw rioleringswerken uit te voeren: een grote bestelwagen met al het nodige handmateriaal in combinatie met een aanhangwagen, een kleine en grote graafmachine met pikeur, een bulldozer en zelfs een tractor met containersysteem voor de afvoer van het afval en de aanvoer van bouwmaterialen.

Op die manier kunnen wij niet enkel de kleine en grote herstellingen voor onze rekening nemen, maar ook de volledige aanleg van een nieuw rioolsysteem, het scheiden van een rioolsysteem volgens de nieuwe normen en het vervangen of zelfs bijplaatsen van septische putten en regenwaterputten.

Wij zijn dus zeer trots dat we kunnen zeggen dat je bij ons terecht kan voor letterlijk alles wat met je afvoer te maken heeft, van A tot Z, of van ontstoppen tot herstellen.

Maak snel een afspraak

Bedankt voor uw bericht!

REKEN OP ONS VOOR HET UITVOEREN VAN RIOLERINGSWERKEN.

Bel ons of vul het contactformulier in: wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

bottom of page