top of page

Waarom zijn de prijzen van bouwmaterialen zo gestegen?

De COVID-19 crisis en de oorlog in Oekraïne hebben niet alleen een grote impact gehad op ons leven en op

de politieke wereld, maar ook op de prijzen van bouwmaterialen en werking van de bouwindustrie. Zo worden de leveringstijden van bouwmaterialen net iets langer en kan het zijn dat onze leveranciers hun leveringen moeten uitstellen. Hierdoor kan het zijn dat wij soms de bouwwerken (vroegtijdig) moeten opschorten en/of met duurdere bouwmaterialen moeten werken. Door die prijsstijgingen kan het zijn dat onze offertes duurder uitvallen dan anders. Desondanks deze onzekerheden kunt u bij Riobel uit Zoutleeuw toch nog steeds rekenen op een concurrentiële prijs, klantvriendelijke service en riool- en bouwwerken van hoogstaande kwaliteit.Hoe Riobel deze prijsstijgingen ervaart?

Als bouw- en rioolspecialist voelen wij elke dag de impact van de prijsstijgingen. Zo zijn onze offertes tegenwoordig iets duurder als u ons wilt inschakelen voor het bouwen van putten, het gieten van beton, het installeren van pompinstallaties, enz. Het kan ook zijn dat u net iets langer zult moeten wachten voordat wij aan uw bouw- en verbouwingswerken kunnen beginnen. Omwille van de verschillende verstoringen, kunnen wij moeilijk inschatten wat de levertermijn zal zijn voor bepaalde onderdelen en materialen. Hierdoor kan het zijn dat wij werken moeten uitstellen of dat wij met andere (duurdere) producten moeten werken die wel voorradig zijn.

Welke invloed heeft dit op uw offerte?

Omwille van de onzekere leveringstermijnen en duurdere producten is de prijs van uw offerte voor een beperkte tijd geldig. De prijs hangt namelijk af van de materialen die wij geleverd krijgen en wanneer en van de tijdsperiode waarin wij de werken uitvoeren. Riobel staat altijd te uwer beschikking moest u vragen hebben omtrent de offertes, leveringstijden, gebruikte materialen, enz. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen.


Bezoek onze contactpagina en bel ons voor een analyse ter plaatse!

8 weergaven

Comments


bottom of page